Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

Ανακαίνιση: Ο νέος τρόπος να αγοράσετε σπίτι!

αγοράσετε καινούριο σπίτι

Tελευταία ενημέρωση 24/07/2020

Η ανακαίνιση σας γλυτώνει από την ανάγκη να αγοράσετε καινούριο σπίτι

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες είναι σχεδόν απαγορευτικές για την αγορά ή την πώληση σπιτιού. Γιατί λοιπόν να αγοράσετε καινούριο σπίτι, όταν μπορείτε να ανακαινίσετε με πολύ μικρότερο κόστος τον χώρο σας και να γίνει όμορφος και λειτουργικός για να καλύπτει τις ανάγκες σας; Επιπλέον μία ανακαίνιση σπιτιού προσδίδει αξία στο ακίνητο σας σε περίπτωση που θέλετε να το ενοικιάσετε.

Μια ανακαίνιση κοστίζει πολύ λιγότερο από την αγορά νέου σπιτιού, και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ οι αλλαγές στο χώρο φαίνονται αμέσως.

ανακαίνιση σπιτιού
215

Ολικές ανακαινίσεις σπιτιού

140

Μερικές ανακαινίσεις σπιτιού

355

Χαρούμενοι πελάτες

 Αν το σπίτι σας δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες σας τότε προτείνουμε να κάνετε κάποιες αλλαγές επιλεκτικά και στοχευμένα σε ένα ή δύο μέρη του χώρου σας . Μπορείτε να ανακαινίσετε τη κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι ή μόνο το μπάνιο σας ή και τη κουζίνα σας.  Αν θέλετε μία ολοκληρωτική αλλαγή προτείνουμε να κάνετε ολική ανακαίνιση στο σπίτι σας που θα περιλαμβάνει διαμόρφωση όλων των χώρων, η επέκταση κάποιων δωματίων και αλλαγή χρώματος.

 Άλλοι λόγοι που απαιτούν μια καλή ανακαίνιση στο σπίτι σας είναι η φυσική φθορά από το χρόνο και η συντήρησή του. Για παράδειγμα, αν το σπίτι σας δεν είναι μονωμένο, αν υπάρχει υγρασία και τα χρώματα στους τοίχους σας έχουν αρχίσει να ξεφλουδίζουν, τα δάπεδα είναι φθαρμένα και τα κουφώματα παλιά,  τότε πρέπει να σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα για ανακαίνιση.

Μία ανακαίνιση μπάνιου ή κουζίνας στην οποία θα αντικατασταθούν τα υδραυλικά, πέρα από την αισθητική ανανέωση, σας απαλλάσσει από μούχλα, υγρασία και φθορές και εξασφαλίζει την καλή λειτουργία των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης για πολλά χρόνια.

Μία μόνωση στην ταράτσα ή στους εξωτερικούς τοίχους προσφέρει απαλλαγή από την υγρασία, καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης μέσα στο σπίτι σας και οικονομία στα έξοδα θέρμανσης τον χειμώνα ή δροσισμού το καλοκαίρι.

Ο ελαιοχρωματισμός των τοίχων, μαζί με τις τυχόν επισκευές στον σοβά που τις συνοδεύουν, προστατεύει το κτίριό σας και δίνει αμέσως αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης μέσα στο σπίτι, ενώ δημιουργεί καλή διάθεση στους ενοίκους του.

Εμείς μπορούμε να κάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας έτσι όπως ακριβώς τη θέλετε, με συνέπεια και εγγυημένο αποτέλεσμα και να κάνουμε το σπίτι σας έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεστε!

ανακαίνιση σπιτιού

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Ο Μάστορας συνεργάζεται για τις υδραυλικές εργασίες με την ομάδα του Υδραυλικού

Διαβάστε σχετικά: