Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

3 σημαντικοί λόγοι για να βάψετε το σπίτι σας !

σημαντικοί λόγοι για να βάψετε το σπίτι σας

Tελευταία ενημέρωση 24/07/2020

Βάψιμο σπιτιού : γιατί δεν πρέπει να το αναβάλετε για πολύ

140

Ελαιοχρωματισμοί στα πλαίσια μερικής ανακαίνισης

140

Χαρούμενοι πελάτες

Υπάρχουν τρεις πολύ σημαντικοί λόγοι για να βάψετε το σπίτι σας, που βάζουν σε δεύτερη μοίρα την αναστάτωση στον χώρο που έχουν τέτοιες εργασίες. Είναι η συντήρηση της περιουσίας σας, η ανανέωση του αέρα και της καθημερινότητάς σας και η ευκαιρία για ανακαίνιση.

1) Συντήρηση του σπιτιού σας

Ο πρώτος λόγος για να βάψετε το σπίτι σας είναι η συντήρησή του. Εάν βλέπετε πως οι τοίχοι του σπιτιού σας έχουν φθαρεί, το χρώμα τους έχει ξεφλουδίσει ή ξεθωριάσει, αν εμφανίζουν μούχλα ή υγρασία, τότε να προχωρήσετε άμεσα σε βάψιμο του χώρου σας.  Το καλό βάψιμο μαζί με όλες τις εργασίες επισκευής των υποστρωμάτων του τοίχου συντελεί στη ποιοτική συντήρηση του σπιτιού σας, οπότε μην αφήνετε για πολλά έτη τους τοίχους σας, χωρίς να τους ανανεώσετε τη βαφή.

ανακαίνιση σπιτιού

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

2) Κάνετε το σπίτι σας πιο όμορφο !

Ο δεύτερος λόγος για να βάψετε το σπίτι σας είναι επειδή θέλετε να ζείτε σε ένα όμορφο, καθαρό και περιποιημένο περιβάλλον. Όσο και να προσέχετε να μην λερώνετε τους τοίχους, η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι υδρατμοί από τα μαγειρέματα της κουζίνας, η κάπνα από το τζάκι επικάθονται στις επιφάνειες και δημιουργούν ένα στρώμα ρύπων που δεν είναι εύκολο να καθαριστεί, χωρίς να προκαλέσετε ζημιά στις επιφάνειες.

Επιπλέον, μια ανανέωση του χρώματος θα επηρεάσει πολύ θετικά τη διάθεσή μας, αφού τα χρώματα αποδεδειγμένα διεγείρουν συναισθήματα. Γιατί λοιπόν να μην προχωρήσετε ακόμη και σε μία ριζική αλλαγή χρώματος; Το σπίτι σας θα δείχνει πιο ζωντανό, όμορφο, καθαρό και μοντέρνο.

λόγοι για να βάψετε το σπίτι σας

3) Ένας έξυπνος & εύκολος τρόπος ανακαίνισης !

Ένας ακόμη λόγος για το βάψιμο του σπιτιού σας είναι και η ανακαίνιση. Το βάψιμο του σπιτιού είναι μία απλή και οικονομική λύση για ανακαίνιση που θα δώσει άλλον αέρα στο χώρο σας. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μια ολική ανακαίνιση οπότε θα ανανεώσετε τα χρώματα όλου του σπιτιού σας, αλλά μπορείτε και να προχωρήσετε σε βαψίματα μεμονωμένα, όπως κουζίνα, υπνοδωμάτια, καθιστικό.

Τα αποτελέσματα με το βάψιμο των τοίχων φαίνονται άμεσα και ομορφαίνουν όχι μόνο το σπίτι αλλά και τη ζωή μας. Το τεχνικό συνεργείο του Μάστορα  εγγυάται άριστο τεχνικά αποτέλεσμα σε οικονομικές τιμές!

ανακαίνιση σπιτιού

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Διαβάστε σχετικά: