Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

Χρώματα για σαλόνι: 4 συνδυασμοί ανανέωσης

Tελευταία ενημέρωση 28/07/2020

Χρώματα για το σαλόνι του σπιτιού σας

Το σαλόνι και το καθιστικό είναι το καλωσόρισμα του σπιτιού και ο χώρος χαλάρωσης με την οικογένεια ή και τους φίλους. Γι΄ αυτό και η επιλογή του χρώματος στους τοίχους είναι πολύ σημαντική.

Δείτε μερικές προτάσεις για να βάψετε το σαλόνι σας και να αναδείξετε το στυλ του σπιτιού σας:

 

1) Γκρι αποχρώσεις για το σαλόνι σας.

Οι αποχρώσεις του γκρι αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή. Είναι ένα πολύ μοντέρνο χρώμα που χρησιμοποιείται συχνά. Ταιριάζει εύκολα με όλα τα έπιπλα και συνδυάζεται αρμονικά με μαύρο, λευκό και πορτοκαλί.

 

2) Μπεζ και καφέ συνδυασμός για το σαλόνι σας

Ασυνήθιστος αλλά ταυτόχρονα και μοντέρνος συνδυασμός. Ταιριάζει σε πολύ μοντέρνα αλλά και κλασικά σπίτια. Χρησιμοποιείστε το μπεζ σε μεγαλύτερες επιφάνειες, συμπληρώνοντας το καφέ στις μικρότερες.

 

3) Μαύρο και Λευκό : χρώματα κλασικά για σαλόνι που ξεχωρίζει.

Το μαύρο και το λευκό είναι ένας κλασικός και όμορφος χρωματικός συνδυασμός. Τα δύο χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους λόγω της αντίθεσης που δημιουργούν. Παρ’ όλα αυτά δεν συναντάμε αυτόν τον συνδυασμό συχνά. Για να υπάρξει αρμονία στο σαλόνι σας, θα πρέπει να προσέξετε πώς και πού θα τα χρησιμοποιήσετε. Για εξαιρετικό αποτέλεσμα επιλέξτε μοντέρνα έπιπλα, που ταιριάζουν πολύ στο δυναμικό στυλ του ασπρόμαυρου συνδυασμού. Τέλος δώστε προσοχή και στον φωτισμό του σαλονιού. Χρησιμοποιείστε το φως έτσι ώστε να δίνει ένταση στο μαύρο και φως στο λευκό.

 

4) Κόκκινο σε συνδυασμό με μαύρο ή μπεζ.

Το κόκκινο είναι το πιο έντονο και ζωηρό χρώμα. Μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με μαύρο ή με μπεζ. Χρησιμοποιήστε το έξυπνα. Μπορείτε να βάψετε έναν μόνο τοίχο σας με κόκκινο. Συνδυάστε το επίσης με δάπεδο από ξύλο για να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα !

 

Συμβουλή: Επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν σε εσάς. Δείτε τι στυλ θέλετε να έχει το σαλόνι σας και συνδυάστε τα χρώματα με τα έπιπλα και τον φωτισμό.  Μπορείτε να μας καλέσετε  για οικονομικούς ελαιοχρωματισμούς και τέλειο αποτέλεσμα!

 

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Διαβάστε σχετικά: