Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

Ανακαίνιση κουζίνας

ανακαίνιση κουζίνας

Tελευταία ενημέρωση 28/07/2020

Ανακαίνιση κουζίνας

550

Ολικές ανακαινίσεις κουζίνας

440

Μερικές ανακαινίσεις κουζίνας

990

Χαρούμενοι πελάτες

ανακαίνιση σπιτιού

Η τεχνική εταιρεία omastoras.gr

αναλαμβάνει την ανακαίνιση κουζίνας.

Κάλεσε στο 213-03-66-203

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας!

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα. Η κουζίνα είναι ένα πολύ σημαντικός χώρος σε κάθε νοικοκυριό. Μία κουζίνα σύγχρονη, λειτουργική, καθαρή, πρακτική είναι απαραίτητη για την άνετη και απρόσκοπτη διαβίωση σε μία κατοικία. Αν έχουμε αγοράσει  καινούριο σπίτι, τότε σίγουρα και η κουζίνα μας θα είναι καινούρια και θα μας κρατήσει για πολλά χρόνια.

Επειδή όμως στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να αγοράσεις καινούριο σπίτι, μπορείς ή στο δικό σου παλιό σπίτι ή στο παλιό σπίτι που μόλις αγόρασες, να κάνεις ανακαίνιση, που είναι μία πιο εύκολη και λιγότερο πολυέξοδη διαδικασία. Έτσι λοιπόν, η ανακαίνιση μιας παλιάς κουζίνας μπορεί να την κάνει κυριολεκτικά καινούρια, με πολύ λιγότερο κόστος.

Όσον αφορά την ανακαίνιση κουζίνας, θα μιλήσουμε για:

 1. Ποιες εργασίες συμπεριλαμβάνονται σε μία ανακαίνιση κουζίνας;
 2. Έξυπνες λύσεις για την ανακαίνιση κουζίνας μικρών διαστάσεων
  1. Γκρέμισμα τοίχων
  2. Έξυπνα ντουλάπια κουζίνας
  3. Μικρότερες ηλεκτρικές συσκευές
  4. Ψυγείο, κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων
  5. Ενσωμάτωση συσκευών στα ντουλάπια της κουζίνας
  6. Περισσότερο φυσικό φως
  7. Διακόσμηση κουζίνας
  8. Επιλογή χρωμάτων
  9. Αφαίρεση πόρτας
  10. Πάγκοι κουζίνας
  11. Τραπέζια κουζίνας
 3. Μερικά σημεία που πρέπει να προσέξεις πριν ξεκινήσεις την ανακαίνιση κουζίνας
  1. Προϋπολογισμός
  2. Ολική ή μερική ανακαίνιση κουζίνας
  3. Ολική ανακαίνιση κουζίνας
  4. Μερική ανακαίνιση κουζίνας
  5. Τα υλικά
 4. Τα πρώτα 4 βήματα για την ανακαίνιση κουζίνας
 5. Γιατί να προτιμήσετε εμάς για την ανακαίνιση της κουζίνας;
 6. Περιοχές που εξυπηρετούμε για την ανακαίνιση κουζίνας
ανακαίνιση σπιτιού

Η τεχνική εταιρεία omastoras.gr

αναλαμβάνει την ανακαίνιση κουζίνας.

Κάλεσε στο 213-03-66-203

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας!

Εργασίες κουζίνας

1. Ποιες εργασίες συμπεριλαμβάνονται σε μία ανακαίνιση κουζίνας;

 • Η αποξήλωση των επίπλων που υπάρχουν στην κουζίνα σου.
 • Η αφαίρεση των παλιών πλακιδίων πάγκου και δαπέδου.
 • Η απομάκρυνση των παλιών υδραυλικών της κουζίνας.
 • Η απεγκατάσταση των παλιών ηλεκτρολογικών παροχών της κουζίνας.
 • Η απομάκρυνση των παλιών υλικών σε ειδικό κάδο.
 • Η εγκατάσταση των νέων υδραυλικών ύδρευσης και αποχέτευσης.
 • Η εγκατάσταση παροχής για πλυντήριο πιάτων.
 • Η εγκατάσταση των νέων ηλεκτρολογικών παροχών.
 • Το σοβάτισμα της κουζίνας.
 • Ο ελαιοχρωματισμός των τοίχων και των ντουλαπιών αν δε θέλεις να τα αλλάξεις.
 • Η τοποθέτηση των νέων πλακιδίων στη κουζίνα σου.
 • Η τοποθέτηση της μπαταρίας του νεροχύτη.
 • Η τοποθέτηση φίλτρου νερού.
 • Η τοποθέτηση των νέων ντουλαπιών κουζίνας και του πάγκου κουζίνας. Τοποθετούμε ντουλάπια με κουτιά από λευκή μελαμίνη και πόρτες από μελαμίνη ή βακελίτη σε απόχρωση της επιλογής σου, καθώς και πάγκους κουζίνας άνθυγρους, πάχους 4 εκατοστών από βακελίτη.

[Το κόστος κατασκευής και τοποθέτησης  ντουλαπιών με πόρτες από μελαμίνη, μαζί με τον πάγκο, είναι 165 ευρώ / τρέχον μέτρο + ΦΠΑ. Το κόστος κατασκευής και τοποθέτησης ντουλαπιών με πόρτες από βακελίτη, μαζί με τον πάγκο, είναι 190 ευρώ / τρέχον μέτρο + ΦΠΑ. ]

 • Η σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών (αν το επιθυμείς).
ανακαίνιση σπιτιού

Η τεχνική εταιρεία omastoras.gr

αναλαμβάνει την ανακαίνιση κουζίνας.

Κάλεσε στο 213-03-66-203

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας!

έξυπνες λύσεις ανακαίνισης μικρής κουζίνας

2. Έξυπνες λύσεις για την ανακαίνιση κουζίνας μικρών διαστάσεων

Πολλά τα σπίτια, κυρίως οι παλαιότερες κατασκευές, υστερούν στο μέγεθος της κουζίνας. Αν υπάρχει η δυνατότητα να γκρεμίσεις κάποιον ενδιάμεσο τοίχο της κουζίνας και να τη μεγαλώσεις, αυτό θα είναι μία ριζική λύση για την ανακαίνιση. Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε και να φτιάξουμε έξυπνες λύσεις, προσαρμοσμένες στο χώρο σου. Όλες οι λύσεις που θα σου προτείνουμε παρακάτω έχουν να κάνουν  με τις κουζίνες που είναι πολύ μικρές.

Γκρέμισμα τοίχων για την ανακαίνιση κουζίνας

Γκρέμισμα τοίχων

Το γκρέμισμα των τοίχων είναι σίγουρα το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Θα μεγαλώσει ο χώρος και δώσει νέα πνοή στην κουζίνα σου. Για να γκρεμίσεις τον τοίχο, θα πρέπει πρώτα να μελετήσεις τα σχέδια του σπιτιού. Ο μάστορας διαθέτει έμπειρους μηχανικούς οι οποίοι μπορούν να σε συμβουλέψουν ποιον τοίχο μπορείς να γκρεμίσεις βάση των πολεοδομικών σχεδίων. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα να γκρεμιστεί ολόκληρος ο τοίχος, μπορεί να γκρεμιστεί ο μισός. Πάνω στο μισό τοίχο μπορεί να μπει γυψοσανίδα και από πάνω πάγκος εργασίας. Ο πάγκος εργασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα και σαν μικρή τραπεζαρία, όπου θα τρως το πρωινό σου.

Έξυπνα ντουλάπια για την ανακαίνιση κουζίνας

Έξυπνα ντουλάπια κουζίνας

Οι περισσότερες παλιές κουζίνες συνήθιζαν να έχουν πολύ ψηλά ντουλάπια. Το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να δούμε και να φτάσουμε το εσωτερικό των πάνω ντουλαπιών χωρίς τη χρήση σκάλας. Στην ουσία αυτός ο χώρος είναι σαν χαμένος, διότι δεν τον βλέπαμε και δεν τον φτάναμε ποτέ. Σήμερα στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλοί έξυπνοι μηχανισμοί συρόμενων ντουλαπιών που αναδιπλώνουν και εξασφαλίζουν χώρους αποθήκευσης. Όπως αναφέραμε παραπάνω, αν υπάρχει η δυνατότητα γκρεμίσματος ενός τοίχου ή μισού, μπορούμε εύκολα το κάτω μέρος του να το ντύσουμε με ντουλάπια. Πριν ήταν ένας τοίχος από πάνω μέχρι κάτω. Τώρα το πάνω μέρος του τοίχου έχει γκρεμιστεί. Το μέσον του τοίχου έχει γίνει πάγκος εργασίας ή μικρή τραπεζαρία πρωινού. Το κάτω μέρος του τοίχου μπορεί να γίνει όλο με ντουλάπια.

Μικρότερες ηλεκτρικές συσκευές για την ανακαίνιση κουζίνας

Μικρότερες ηλεκτρικές συσκευές

Αν στο σπίτι που ζούμε η οικογένειά μας είναι τετραμελής, τότε μερικές συσκευές είναι αναπόφευκτες στο να τις αγοράσουμε μεγάλες. Ένα παράδειγμα τέτοιων συσκευών είναι το ψυγείο.  Αν όμως ζεις μόνος σου ή με το σύντροφό σου, τότε σίγουρα μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετό χώρο από την αντικατάσταση μερικών ηλεκτρικών συσκευών με μικρότερες.

Ψυγείο, κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων

Το ψυγείο, η κουζίνα, ο φούρνος μικροκυμάτων και το πλυντήριο πιάτων είναι οι συσκευές που καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στην κουζίνα μας. Σε κάποιες κουζίνες υπάρχει ο αποχυμωτής, η καφετιέρα, ο βραστήρας, η τοστιέρα και η φρυγανιέρα. Όλες αυτές οι συσκευές μπορεί να είναι μικρές, αλλά αν τις βάλεις τη μία δίπλα από την άλλη, σε μία μικρή κουζίνα θα πιάσουν πάρα πολύ χώρο. Με αυτές τις συσκευές θα πρέπει να δεις ποιες είναι αυτές που χρησιμοποιείς περισσότερο και τις άλλες να τις κρύψεις. Σε κάποια σπίτια συνηθίζεται να μπαίνει και το πλυντήριο ρούχων στην κουζίνα. Σε αυτή την περίπτωση θα σου συνιστούσαμε να έψαχνες για μία άλλη θέση για την τοποθέτηση του πλυντηρίου. Θα εξοικονομήσεις αρκετό χώρο από την απομάκρυνσή του από την κουζίνα.

Ενσωμάτωση συσκευών στα ντουλάπια της κουζίνας

Οι περισσότερες παλιές κουζίνες δεν είχαν εφεύρει την εντοιχιζόμενη λύση, τουλάχιστον μέχρι τη δεκαετία του 80. Αν η κουζίνα σου έχει χτιστεί πριν τη δεκαετία του 80 και έχεις ακόμη και σήμερα την ίδια κουζίνα, τότε το πλυντήριο πιάτων ή ο φούρνος μικροκυμάτων δεν έχει θέση ως εντοιχιζόμενο. Εφόσον έχεις σκεφτεί να κάνεις μία ανακαίνιση, σίγουρα στο σχεδιασμό της κουζίνας θα μπορούσαν να μπουν μερικές συσκευές οι οποίες ως εντοιχισμένες θα σου γλυτώσουν πολύ χώρο από την κουζίνα σου. ΄Όλες οι συσκευές στις μοντέρνες κουζίνες είναι εντοιχισμένες. 

Περισσότερο φυσικό φως για την ανακαίνιση κουζίνας

Περισσότερο φυσικό φως

Στις πολύ μικρές κουζίνες ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα είναι ότι δε φωτίζονται αρκετά. Όσο περισσότερο φυσικό φως έχει μία κουζίνα τόσο μεγαλύτερη φαίνεται και τόσο πιο ευχάριστη είναι. Οι πολύ μικρές κουζίνες συνήθως έχουν ένα μόνο παράθυρο το οποίο συνήθως είναι πολύ μικρό. Το μεγάλωμα του παραθύρου είναι μία ιδέα που προτείνουμε για την ανακαίνιση της κουζίνας σας, αν το επιτρέπουν τα σχέδια του σπιτιού. Στις κουζίνες που δεν υπάρχουν καθόλου παράθυρα, μία λύση για να μπει λίγο φυσικό φως είναι ο φεγγίτης. Επίσης, ένα πολύ καλό, όμορφο και χρηστικό διαχωριστικό υλικό είναι το υαλότουβλο, το οποίο αφήνει το φως να εισχωρήσει από διπλανό φυσικά φωτιζόμενο χώρο και συγχρόνως διαχωρίζει τον έναν χώρο από τον άλλον. 

Διακόσμηση κουζίνας για την ανακαίνιση κουζίνας

Διακόσμηση κουζίνας

Η διακόσμηση κουζίνας έχει να κάνει περισσότερο με το αισθητικό παρά με το λειτουργικό κομμάτι της ανακαίνισης. Στις μοντέρνες κουζίνες η διακόσμηση είναι πολύ απλή. Τα σχέδια κουζίνας και η σύνθεση κουζίνας είναι προσεγμένα έτσι ώστε να μην φορτώσουν με επιπλέον αντικείμενα το χώρο. Όσα λιγότερα διακοσμητικά έχει μία κουζίνα τόσο μεγαλύτερη και πιο άνετη φαίνεται. Επίσης είναι πιο εύκολη στο καθάρισμα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα για παράθυρο, φεγγίτη ή υαλότουβλο, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να βάλουμε τεχνητό, κρυφό φως. Ο κρυφός φωτισμός είναι κομμάτι της διακόσμησης της κουζίνας και συγχρόνως είναι και πρακτικό. Συνηθίζεται να έχουν οι εντοιχιζόμενες κουζίνες κρυφό φωτισμό κάτω από όλα τα πάνω ντουλάπια τα οποία βρίσκονται αριστερά ή δεξιά του νεροχύτη.

Επιλογή χρωμάτων για την ανακαίνιση κουζίνας

Επιλογή χρωμάτων

Ο χρωματισμός των επιφανειών είναι μέρος της διακόσμησης της κουζίνας. Γι’ αυτό επιλέξτε με πολλή προσοχή τα χρώματα που θα βαφτούν οι τοίχοι ή τα ντουλάπια της κουζίνας. Τα απαλά παλ χρώματα και οι αποχρώσεις λευκού ενδείκνυνται για τις πολύ μικρές κουζίνες.

Αφαίρεση πόρτας

Οι περισσότερες μικρές κουζίνες συνήθως έχουν μία ανοιγόμενη πόρτα η οποία κατά το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πιάνει πολύτιμο χώρο. Η αντικατάσταση μίας τέτοιας πόρτας με μία συρόμενη, θα βοηθήσει πολύ στην εξοικονόμηση χώρου.

πάγκοι για την ανακαίνιση κουζίνας

Πάγκοι κουζίνας

Οι πάγκοι κουζίνας ή αλλιώς πάγκοι εργασίας, βοηθούν στην προετοιμασία του μαγειρέματος, στο να ακουμπάμε συσκευές και εργαλεία χρήσιμα για το μαγείρεμα ή και να τρώμε το πρωινό μας. Σε μία μικρή κουζίνα ενδέχεται να μην υπάρχει χώρος για  πάγκο εργασίας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δούμε τη λύση ενός πτυσσόμενου ή συρόμενου πάγκου κουζίνας. Ο πτυσσόμενος πάγκος κουζίνας βοηθάει πολύ στην εξοικονόμηση χώρου και μπορούμε να τον ανοίγουμε μόνο όταν τον χρειαζόμαστε. Τις υπόλοιπες ώρες ο πάγκος είναι κλειστός και η κουζίνα σου έχει περισσότερο χώρο.

τραπέζια για την ανακαίνιση κουζίνας

Τραπέζια κουζίνας

Τα τραπέζια κουζίνας μπορούν να αντικατασταθούν από τους πάγκους κουζίνας. Σε διαφορετική περίπτωση τα τραπέζια κουζίνας μπορούν να γίνουν και αυτά πτυσσόμενα είτε σπαστά. Ένα σπαστό τραπέζι μας δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούμε όταν είναι κλειστό για 2 άτομα, ενώ όταν ανοίγει για 4 άτομα.

ανακαίνιση σπιτιού

Η τεχνική εταιρεία omastoras.gr

αναλαμβάνει την ανακαίνιση κουζίνας.

Κάλεσε στο 213-03-66-203

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας!

Μερικά σημεία που πρέπει να προσέξεις πριν ξεκινήσεις την ανακαίνιση κουζίνας

3. Μερικά σημεία που πρέπει να προσέξεις πριν ξεκινήσεις την ανακαίνιση κουζίνας

Πριν ξεκινήσεις την ανακαίνιση κουζίνας υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία πρέπει να προσέξεις. Ο μάστορας θα σε συμβουλέψει για όλη την ανακαίνιση κουζίνας από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει λύσεις και έξυπνες ιδέες για να εκμεταλλευτείς πλήρως όλους τους χώρους της κουζίνας σου. Θα σε καθοδηγήσει σχετικά με το οικονομικό σου πλάνο και σου δώσει προτάσεις σχετικά με τα υλικά που πρέπει να επιλέξεις. 

Προϋπολογισμός 

Το κόστος μίας ανακαίνισης κουζίνας διαφέρει από σπίτι σε σπίτι ανάλογα με:

 • Τα τ.μ της κουζίνας
 • Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν
 • Το αν επιθυμείς ή χρειάζεται να κάνεις ολική ή μερική ανακαίνιση κουζίνας

Ολική ή μερική ανακαίνιση κουζίνας

Πρέπει να αποφασίσεις τι είδους ανακαίνιση χρειάζεσαι. Ολική ανακαίνιση ή μερική ανακαίνιση; Ο μάστορας θα σε καθοδηγήσει και θα σου πει ακριβώς τι εργασίες και ανάγκες χρειάζεται και έχει η κουζίνα σου. Παρόλα αυτά αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι εσύ έχεις το τελευταίο λόγο και εσύ είσαι αυτός που θα χρησιμοποιεί τη κουζίνα καθημερινά. Ανάλογα με το οικονομικό σου πλάνο θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα κάνεις μία ολική ή μερική ανακαίνιση.

Ολική ανακαίνιση κουζίνας

Από τη στιγμή που το επιτρέπει το οικονομικό σου πλάνο, ο μάστορας θα σε συμβουλέψει να κάνεις μία ολική ανακαίνιση κουζίνας. Μία ανακαίνιση κουζίνας δεν είναι κάτι το οποίο το κάνουμε καθημερινά ή κάθε χρόνο. Μία καλή και σωστή ανακαίνιση κουζίνας θα σου κρατήσει πάρα πολλά χρόνια. Θα σε γλυτώσει από πολλά προβλήματα, είτε υδραυλικής, είτε πρακτικής φύσεως. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να θέλεις να κάνεις μία ανακαίνιση κουζίνας μόνο για την ανανέωση του χώρου, δηλαδή καθαρά για αισθητικούς λόγους. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι οι σωληνώσεις σου είναι σε καλή κατάσταση και δε θα σου προκαλέσουν πρόβλημα. Αν οι σωληνώσεις σου είναι σε καλή κατάσταση, τότε ίσως να σε ενδιαφέρει περισσότερο η μερική ανακαίνιση κουζίνας και όχι η ολική. Αν πάλι οι σωληνώσεις σου, τα πλακάκια, τα ντουλάπια είναι πάρα πολύ παλιά και χρειάζονται αντικατάσταση, διάβασε ξανά τις εργασίες που περιγράψαμε στην παραπάνω ενότητα.

Ποιες εργασίες συμπεριλαμβάνονται σε μία ανακαίνιση κουζίνας” 

Μερική ανακαίνιση κουζίνας

Στην περίπτωση που το μεγαλύτερο μέρος της κουζίνας σου είναι καινούργιο, όπως τα πλακάκια, τα ντουλάπια, οι σωληνώσεις, τότε μάλλον χρειάζεσαι μία μερική ανακαίνιση κουζίνας. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες εργασίες που κάνουμε στη μερική ανακαίνιση κουζίνας. Ανάλογα με το τι ανάγκες έχει ο πελάτης και η κουζίνα του, εμείς προτείνουμε και εσύ αποφασίζεις. Μερικές ενδεικτικές εργασίες που πραγματοποιούμε στη μερική ανακαίνιση κουζίνας είναι οι παρακάτω:

 • Αποξήλωση και αντικατάσταση στα έπιπλα κουζίνας
 • Αποξήλωση και αντικατάσταση στα ντουλάπια κουζίνας
 • Αποξήλωση και αντικατάσταση σε όλους τους πάγκους κουζίνας 
 • Αποξήλωση και αντικατάσταση στις εντοιχιζόμενες κουζίνες
 • Διακόσμηση κουζίνας η οποία περιλαμβάνει τους ελαιοχρωματισμούς στα έπιπλα κουζίνας και στα ντουλάπια κουζίνας, στην περίπτωση που δε θέλεις να τα αντικαταστήσεις.

Τα υλικά για την ανακαίνιση κουζίνας

Τα υλικά

Ζούμε σε έναν κόσμο υλικών. Καθημερινά εταιρείες βγάζουν στην αγορά και από ένα καινούργιο υλικό. Είναι πολύ δύσκολο για εσένα να επιλέξεις ανάμεσα σε όλα αυτά τα υλικά που χρειάζονται για μια ανακαίνιση κουζίνας (υδραυλικά, πλακάκια, νεροχύτες, ντουλάπια). Ποιο είναι το καταλληλότερο, πιο είναι το πιο οικονομικό αλλά συγχρόνως και καλής ποιότητας;

Μην ανησυχείς ο μάστορας είναι εδώ για εσένα. Θα σε συμβουλέψει και θα σε καθοδηγήσει για όλων των ειδών τα υλικά που υπάρχουν. Θα σου δώσεις λύσεις και προτάσεις υλικών. Αυτό που πρέπει να αποφασίσεις εσύ είναι αν θα προμηθευτείς μόνο σου τα υλικά ή θα τα αναθέσεις στο μάστορα.

ανακαίνιση σπιτιού

Η τεχνική εταιρεία omastoras.gr

αναλαμβάνει την ανακαίνιση κουζίνας.

Κάλεσε στο 213-03-66-203

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας!

4. Τα πρώτα 4 βήματα για την ανακαίνιση κουζίνας

Τα πρώτα 4 και πιο σημαντικά βήματα για την ανακαίνιση κουζίνας είναι τα εξής:

 • Επικοινωνία με τον omastoras.gr στο 213-03-66-203 ή μέσω μηνύματος στο Email ή στο Facebook για να κλείσουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού στο χώρο σου. Θα πραγματοποιηθεί αυτοψία και καταγραφή όλων των εργασιών.
 • Σύνταξη προσφοράς και αναλυτική περιγραφή όλων των εργασιών
 • Παρουσίαση και αποστολή προσφοράς βάση χρονοδιαγράμματος
 • Σύνταξη και αποστολή ιδιωτικού συμφωνητικού
ανακαίνιση σπιτιού

Η τεχνική εταιρεία omastoras.gr

αναλαμβάνει την ανακαίνιση κουζίνας.

Κάλεσε στο 213-03-66-203

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας!

6. Γιατί να προτιμήσετε εμάς για την ανακαίνιση της κουζίνας σου;

 • Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που εγγυάται 100% ποιοτικό αποτέλεσμα έτσι όπως ακριβώς το θέλεις.
 • Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους μάστορες που ο καθένας αναλαμβάνει να κάνει την ειδικότητα του μόνο.
 • Οι τιμές μας είναι οικονομικές και δίνεται και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
 • Βάζουμε πάντα τα καλύτερα υλικά, ώστε να έχουμε ένα άψογο ποιοτικά αποτέλεσμα και να χαίρεσαι την κουζίνα σου για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα. Γι αυτό το λόγο δεν μπορούμε να ρίξουμε τις τιμές πάρα πολύ χαμηλά. Είναι κατανοητό πως αν υπάρχει χαμηλή ποιότητα υλικών ή εργασιών θα εμφανιστούν βλάβες, που θα θέλεις περισσότερα χρήματα για να τις διορθώσεις.
 • Είμαστε κοντά σου για οτιδήποτε χρειαστείς και μετά την παράδοση του έργου.
ανακαίνιση σπιτιού

Η τεχνική εταιρεία omastoras.gr

αναλαμβάνει την ανακαίνιση κουζίνας.

Κάλεσε στο 213-03-66-203

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας!

7. Περιοχές που εξυπηρετούμε για την ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαίνιση στην Αθήνα

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κουζίνας στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: Ανακαίνιση στην Αθήνα, Ανακαίνιση στο Βύρωνα, Ανακαίνιση στο Γαλάτσι, Ανακαίνιση στη Δάφνη, Ανακαίνιση στου Ζωγράφου, Ανακαίνιση στην Καισαριανή, Ανακαίνιση στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ανακαίνιση στον Υμηττό

Ανακαίνιση στα Νότια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κουζίνας στα Νότια Προάστια: Ανακαίνιση στον Άγιο Δημήτριο, Ανακαίνιση στον Άλιμο, Ανακαίνιση στην Αργυρούπολη, Ανακαίνιση στη Γλυφάδα, Ανακαίνιση στο Ελληνικό, Ανακαίνιση στην Ηλιούπολη, Ανακαίνιση στην Καλλιθέα, Ανακαίνιση στο Μοσχάτο, Ανακαίνιση στη Νέα Σμύρνη, Ανακαίνιση στο Παλαιό Φάληρο, Ανακαίνιση στον Ταύρο

Ανακαίνιση  στην Ανατολική Αττική

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κουζίνας στην Ανατολική Αττική: Ανακαίνιση στον Άγιο Στέφανο, Ανακαίνιση στην Άνοιξη, Ανακαίνιση στα Άνω Λιόσια, Ανακαίνιση στην Ανθούσα, Ανακαίνιση στη ΒάρηΒουλιαγμένη, Ανακαίνιση στη Βούλα, Ανακαίνιση στο Διόνυσο, Ανακαίνιση στη Δροσιά, Ανακαίνιση στους Θρακομακεδόνες, Ανακαίνιση στο Κορωπί, Ανακαίνιση στο Μενίδι (Αχαρνές), Ανακαίνιση στην Παιανία, Ανακαίνιση στην Παλλήνη, Ανακαίνιση στο Πικέρμι, Ανακαίνιση στα Σπάτα, Ανακαίνιση στη Σταμάτα, Ανακαίνιση στη Φυλή

Ανακαίνιση στη Δυτική Αττική 

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κουζίνας στη Δυτική Αττική: Ανακαίνιση στον Ασπρόπυργο, Ανακαίνιση στην Ελευσίνα

Ανακαίνιση στα Δυτικά Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κουζίνας στα Δυτικά προάστια: Ανακαίνιση στη Αγία Βαρβάρα, Ανακαίνιση στους Άγιους Αναργύρους, Ανακαίνιση στο Αιγάλεω, Ανακαίνιση στο Ίλιον, Ανακαίνιση στο Καματερό, Ανακαίνιση στο Περιστέρι, Ανακαίνιση στην Πετρούπολη, Ανακαίνιση στο Χαϊδάρι

Ανακαίνιση στα Βόρεια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κουζίνας στα Βόρεια Προάστια: Ανακαίνιση στην Αγία Παρασκευή, Ανακαίνιση στα Βριλήσσια, Ανακαίνιση στην Εκάλη, Ανακαίνιση στην Κηφισιά, Ανακαίνιση στη Λυκόβρυση, Ανακαίνιση στο Μαρούσι, Ανακαίνιση στα Μελίσσια, Ανακαίνιση στη Μεταμόρφωση, Ανακαίνιση στη Νέα Ερυθραία, Ανακαίνιση στη Νέα Ιωνία, Ανακαίνιση στο Νέο Ηράκλειο, Ανακαίνιση στου Παπάγου, Ανακαίνιση στην Πεντέλη, Ανακαίνιση στην Πεύκη, Ανακαίνιση στη Φιλοθέη, Ανακαίνιση στο Χαλάνδρι, Ανακαίνιση στο Χολαργό, Ανακαίνιση στο Ψυχικό

Ανακαίνιση στον Πειραιά

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κουζίνας στον Πειραιά: Ανακαίνιση στον Α.Ι. Ρέντη, Ανακαίνιση στη Δραπετσώνα, Ανακαίνιση στο Κερατσίνι, Ανακαίνιση στον Κορυδαλλό, Ανακαίνιση στη Νίκαια, Ανακαίνιση στον Πειραιά, Ανακαίνιση στο Πέραμα.
ανακαίνιση σπιτιού

Η τεχνική εταιρεία omastoras.gr

αναλαμβάνει την ανακαίνιση κουζίνας.

Κάλεσε στο 213-03-66-203

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας!

Ο Μάστορας συνεργάζεται για τις υδραυλικές εργασίες με την ομάδα του Θες Υδραυλικό
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ο Μάστορας
Average rating:  
 5 reviews
Sep 27, 2019
 by Ιωσήφ
Ανακαίνιση κουζίνας στο Νέο Κόσμο

Έκανα μία ολική ανακαίνιση σπιτιού στο Νέο Κόσμο σε ένα παλιό σπίτι το οποίο το κληρονόμησα από το παππού μου. Το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση. Εκείνα τα χρόνια τα σπίτια τα χτίζανε με διαφορετικές προδιαγραφές  απ'ότι σήμερα. Το σπίτι ξαναζωντάνεψε. Βασικά είναι άλλο σπίτι. Όσοι το είδαν έπαθαν την πλάκα τους. Ο μάστορας είναι ο καλύτερος. Γρήγορος, οικονομικός και προπάντων ευγενικός και μεγάλος επαγγελματίας. 1000 μπράβο παιδιά.

Jul 6, 2019
 by Δημήτρης
Ανακαίνιση κουζίνας στη Νέα Σμύρνη

Παιδιά ο μάστορας, το λέει και η λέξη, είναι μάστορας με τα όλα του. Η ανακαίνιση στη Νέα Σμύρνη που κάναμε ήταν αρκετά μεγάλη. Κάναμε ολική ανακαίνιση σε ένα διαμέρισμα 120 τ.μ. Το αποτέλεσμα φανταστικό. Το συνεργείο του μάστορα ήταν δίπλα μας σε όλα. Και μετά το τέλος των εργασιών ότι χρειαστήκαμε μας εξυπηρέτησαν και με το παραπάνω. Όλοι τους επαγγελματίες!!!

May 22, 2019
 by Αντρέας
Ανακαίνιση κουζίνας στο Αιγάλεω

Τα καλύτερα λόγια και από εμένα. Η ανακαίνιση κουζίνας στο Αιγάλεω που μου έκαναν είναι όνειρο! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Άψογοι, επαγγελματίες και με το παραπάνω!!!

Apr 29, 2019
 by Αλέξης
Ανακαίνιση κουζίνας στο Κουκάκι

Συστήνω το συνεργείο του μάστορα για την ανακαίνιση κουζίνας ανεπιφύλακτα. Όλα όσα συμφωνήσαμε τα κάνανε και με το παραπάνω.

Apr 17, 2019
 by Γιώργος
Ανακαίνιση κουζίνας στην Κηφισιά

Ο μάστορας μου έκανε την ανακαίνιση κουζίνας σε ένα διαμέρισμα που έχω για ενοικίαση στην Κηφισιά. Το αποτέλεσμα ήταν και παραμένει να είναι άψογο. Ότι χρειάστηκα μου το έκαναν και με το παραπάνω. Και μετά το τέλος των εργασιών το συνεργείο ήταν δίπλα μου. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Διαβάστε σχετικά: