Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

4 συνδυασμοί χρωμάτων για το μπάνιο σας

Tελευταία ενημέρωση 03/08/2020

Ποια χρώματα να διαλέξετε για το μπάνιο σας

Αν σκέφτεστε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας και θέλετε να διαλέξετε χρώματα σε πλακάκια τοίχου και δαπέδου, σε είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου θα δείτε ότι υπάρχουν δεκάδες συνδυασμοί χρωμάτων.

Στις πιο δημοφιλείς επιλογές κυριαρχούν τα χρώματα σε λευκό και μπλε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε ένα ξεχωριστό ύφος και χαρακτήρα στο μπάνιο, αν έχουμε επιλέξει  αυτά τα δύο χρώματα.

Ωστόσο υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές στα χρώματα για το μπάνιο σας, που μπορεί να αναδείξουν ένα ιδιαίτερο και προσωπικό στυλ στο μπάνιο. Δείτε παρακάτω κάποιους συνδυασμούς:

Χρώματα λευκό – μαύρο στο μπάνιο

χρώματα λευκο και μαυρο για το μπάνιο

Μία κλασική επιλογή με πολλούς συνδυασμούς. Αν λοιπόν το μπάνιο σας είναι λευκό, τότε μπορείτε πολύ εύκολα να δώσετε άλλο στυλ αν το συνδυάσετε με μαύρο. Μια έξυπνη λύση που θα κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται διαφορετικό είναι να βάψετε τους τοίχους σας μαύρους από τη μέση και πάνω. Ένας άλλος τρόπος ώστε να γίνει ένας όμορφος συνδυασμός είναι να επιλέξετε να βάψετε ένα μόνο τοίχο μαύρο. Η επιλογή δική σας !

Χρώματα λευκό – πράσινο για το μπάνιο

χρώματα λευκό και πράσινο για το μπάνιο

Αν τα αξεσουάρ στο μπάνιο σας είναι ξύλινα τότε ο συνδυασμός λευκό με πράσινο (σε όλες του τις αποχρώσεις) δίνει ένα όμορφο χρωματικό αποτέλεσμα. Προτιμήστε το πράσινο σαν το δεύτερο χρώμα. Επιλέξτε να βάψετε πράσινο τους τοίχους που έχετε βάλει τον νιπτήρα σας ή τον καθρέπτη και τα ντουλάπια σας. Επίσης θα μπορούσατε να βάψετε σε κάποια μέρη και τη πόρτα του μπάνιου, εσωτερικά και εξωτερικά.

Χρώματα λευκό – πορτοκαλί για το μπάνιο

χρώματα πορτοκαλί και λευκό για το μπάνιο

Ένας συνδυασμός vintage για το μπάνιο σε εξοχικά σπίτια. Εδώ κυριαρχεί το πορτοκαλί χρώμα, ενώ χρησιμοποιούμε το λευκό σαν δεύτερο χρώμα. Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να βάψετε όλο το μπάνιο σας πορτοκαλί και τα έπιπλα που θα χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο να είναι λευκά.

Χρώματα γκρι – καφέ για το μπάνιο

Ένας χρωματικός συνδυασμός για ξεχωριστό ύφος είναι η επιλογή σε αποχρώσεις του γκρι με το καφέ. Μπορείτε να βάψετε τον μισό τοίχο γκρι και τον υπόλοιπο καφέ. Με τα κατάλληλα είδη υγιεινής και κάποια ιδιαίτερα αξεσουάρ θα έχετε ένα ζεστό αισθητικά αποτέλεσμα και το μπάνιο θα εκπέμπει αίσθηση ηρεμίας.

Βεβαίως υπάρχουν δεκάδες άλλοι συνδυασμοί χρωμάτων για το μπάνιο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σάς βοηθήσουμε να επιλέξετε από την πλούσια παλέτα των χρωμάτων για να φτιάξουμε το μπάνιο των ονείρων σας. 

ανακαίνιση σπιτιού

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Ο Μάστορας συνεργάζεται για τις υδραυλικές εργασίες με την ομάδα του Υδραυλικού
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ο Μάστορας
Average rating:  
 0 reviews

Διαβάστε σχετικά: