Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

Ανακαίνιση Μπάνιου: Πότε-Πώς και Γιατί

μπάνιου

Tελευταία ενημέρωση 28/07/2020

Ανακαίνιση μπάνιου: γιατί χρειάζεται

Ο χώρος του μπάνιου είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σπιτιού μας, ένας χώρος υγιεινής, χαλάρωσης και αναζωογόνησης.  Γι αυτό πρέπει να πληρεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις , ώστε να είναι όσο το δυνατόν, λειτουργικό, άνετο και καλαίσθητο.

Ακόμα κι αν η εξωτερική εικόνα του μπάνιου μας έχει το στυλ που μας αρέσει κι ως εκ τούτου δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε αλλαγές, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη το τι κρύβεται πίσω από τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής. Πόσο παλαιές είναι οι σωληνώσεις; Ποιές φθορές έχουν υποστεί τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια;  Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να σας βάλουν σε προβληματισμό για την αναγκαιότητα ή μη ανακαίνισης του μπάνιου σας.

Παλαιές σωληνώσεις και φθαρμένα από το χρόνο υδραυλικά και είδη υγιεινής μπορεί να προκαλέσουν στο μέλλον σοβαρά λειτουργικά προβλήματα. Και μπορείτε να προλάβετε τις ζημίες που θα προκληθούν μελλοντικά, αν προχωρήσετε σε μια μελετημένη από πριν ανακαίνιση μπάνιου που δεν θα γίνει βιαστικά. Μία ανακαίνιση δεν φέρνει μόνο ανανέωση στο χώρο σας, αλλά και συντήρηση των υδραυλικών δικτύων και όλου του κτιρίου.

Ανακαίνιση μπάνιου: Ποιότητα και χαμηλό κόστος

Πώς συνδυάζονται οι οικονομικές τιμές για ανακαίνιση μπάνιου με το ποιοτικό αποτέλεσμα; Αναμφίβολα με τη σωστή επιλογή του τεχνικού συνεργείου που θα αναλάβει τις εργασίες. Η εταιρεία μας μπορεί να σάς προτείνει τις καλύτερες ποιοτικά και πρακτικά λύσεις, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, γιατί διαθέτουμε εμπειρία ετών και πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.

Ανακαίνιση μπάνιου: Βήμα-βήμα από τον Μάστορα

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, για να κάνουμε τον τεχνικό έλεγχο και να συζητήσουμε μαζί τις αλλαγές που επιθυμείτε στο χώρο σας ώστε να ικανοποιούν το γούστο και τις ανάγκες σας.
  2. Μπορούμε να σάς βοηθήσουμε να καταλήξετε στο σχέδιο και την διάταξη των ειδών υγιεινής και των επίπλων, ώστε να έχετε εξοικονόμηση χώρου. Ακόμη κι ένα μικρό μπάνιο μπορεί με έξυπνες λύσεις να δείχνει μεγάλο. Επίσης μπορούμε να σάς βοηθήσουμε να βρείτε το στυλ που σάς ταιριάζει.
  3. Στην ανακαίνιση μπάνιου αναλαμβάνουμε τον τεχνικό έλεγχο στα υδραυλικά, στη θέρμανση, στα ηλεκτρολογικά συστήματα και την αποχέτευση. Πριν προχωρήσουμε τις εργασίες εντοπίζουμε και επιδιορθώνουμε τυχόν σημεία με υγρασία για να αποφύγουμε μελλοντικές ζημιές.
  4. Στην ανακαίνιση ενός μπάνιου επιμένουμε στην καλή ποιότητα των σωληνώσεων που τοποθετούμε. Γι΄ αυτό και οι παλιές σωληνώσεις αντικαθίστανται αν δεν είναι σε καλή κατάσταση, για να μην υπάρξει πρόβλημα στη σύνδεση των καινούργιων ειδών υγιεινής. Έτσι σάς γλιτώνουμε από τα έξοδα για ζημιές που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον.
  5. Τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια και τα υλικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε εσείς, αν θέλετε. Μπορούμε όμως να τα αγοράσουμε κι εμείς για λογαριασμό σας σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Η εταιρεία μας έχει πολλές προτάσεις για καλής ποιότητας είδη υγιεινής  (νιπτήρες, βρύσες, λεκάνες, μπανιέρες, ντουζιέρες κτλ) καθώς και πλακάκια, σε συμφέρουσες τιμές. Οι προμηθευτές μας σάς παρέχουν εγγύηση για τα αρίστης ποιότητας προϊόντα του κι εμείς σάς  παρέχουμε γραπτή εγγύηση για το άριστο τεχνικά αποτέλεσμα των εργασιών μας στο χώρο σας.
  6. Αναλαμβάνουμε την αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής, πλακιδίων, σωληνώσεων και την απόρριψη τους σε ειδικούς κάδους για μπάζα.
  7. Μπορούμε να σάς στείλουμε αναλυτικά γραπτή προσφορά, με πλήρη και σαφή στοιχεία σχετικά με το κόστος των εργασιών και τις τιμές των ειδών υγιεινής.  Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις.
  8. Πριν σας παραδώσουμε το έργο κάνουμε σχολαστικό τεχνικό έλεγχο ώστε να δούμε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

 

 

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Ο Μάστορας συνεργάζεται για τις υδραυλικές εργασίες με την ομάδα του Θες Υδραυλικό

Διαβάστε σχετικά: