Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

Αντικατάσταση μπανιέρας με ντουζιέρα

αντικατάσταση μπανιέρας με ντουσιέρα

Tελευταία ενημέρωση 28/07/2020

Πολλές φορές χρειαζόμαστε μια ανανέωση στο μπάνιο μας, χωρίς όμως να χρειαστεί να κάνουμε ριζική ανακαίνιση, κυρίως λόγω κόστους. Υπάρχει η επιθυμία να μεγαλώσει ο χώρος και να γίνει πιο λειτουργικός για τις ανάγκες του νοικοκυριού μας. Η αντικατάσταση της μπανιέρας είναι ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε αυτό και διαβάστε παρακάτω γιατί.

Η μπανιέρα καταλαμβάνει τον μεγαλύτερο χώρο σε ένα μπάνιο και η αλήθεια είναι πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας επιτρέπει παρά σπάνια, να μπορούμε να γεμίζουμε την μπανιέρα με νερό και να απολαμβάνουμε έτσι το λουτρό μας.

Όλος αυτός ο χώρος που καταλαμβάνει η μπανιέρα χρησιμοποιείται για να κάνουμε όρθιοι ένα ντους, το οποίο είναι πολύ πιο σύντομο και με πολύ λιγότερη κατανάλωση νερού.

Άλλες φορές πάλι, κυρίως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, δυσκολεύονται ή χρειάζονται βοήθεια να μπουν και να βγουν από την μπανιέρα, καθώς είναι μεγάλος ο κίνδυνος ατυχήματος.

Η καλύτερη λύση για όλα τα παραπάνω είναι η αντικατάσταση της παλιάς, φθαρμένης πολλές φορές, μπανιέρας με χτιστή ντουζιέρα ή με μια καμπίνα ντουζιέρας. Η αλλαγή αυτή ανοίγει το χώρο του μπάνιου, τον ανανεώνει εφόσον μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικό χρώμα πλακάκια γι αυτό το σημείο και κυρίως με πολύ χαμηλότερο κόστος από μια ανακαίνιση μπάνιου.

ανακαίνιση μπάνιου στον άγιο δημήτριο από το συνεργείο του μάστορα

Επιπλέον το γρήγορο ντους που κάναμε στη μπανιέρα γίνεται πιο αναζωογονητικό και ξεκούραστο εφόσον η στήλη ντους που θα υπάρχει, επιτρέπει να επιλέγουμε εμείς τον τρόπο ρίψης του νερού καθώς και άλλες λειτουργίες.

Τέλος και σημαντικότερο απ’ όλα , η πρόσβαση μέσα στο ντους είναι πιο ασφαλής και πιο εύκολη για τους ηλικιωμένους και τα μικρά παιδιά και η διαδικασία του ντους είναι πλέον πιο ξεκούραστη, αφού μπορεί να τοποθετηθεί και ένα σκαμπό μέσα για κάθισμα, κατάλληλες λαβές κλπ.

Ο o-mastoras.gr μπορεί να σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές, σχεδιασμό και τους καλύτερους τεχνικούς για την αντικατάσταση της μπανιέρας σας με ντουζιέρα.

ανακαίνιση σπιτιού

Η τεχνική εταιρεία omastoras.gr

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ο Μάστορας
Average rating:  
 0 reviews

Διαβάστε σχετικά: