Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

Οικονομική Ανακαίνιση Μπάνιου

οικονομική ανακαίνιση μπάνιου

Tελευταία ενημέρωση 30/07/2020

Έχετε λάβει την απόφαση για την μερική ή ολική ανακαίνιση μπάνιου. Το μπάνιο σας, ο πιο προσωπικός σας χώρος, για να γίνει λειτουργικό και άνετο απαιτεί καλό σχεδιασμό και υπεύθυνες εργασίες.

Ο ευκολότερος τρόπος για μια οικονομική ανακαίνιση μπάνιου είναι να διατηρήσετε την υπάρχουσα διάταξη σε υδραυλικές σωληνώσεις, παροχές νερού και είδη υγιεινής.

Επιλεκτικά μπορείτε να αντικαταστήσετε μόνο κάποια ορισμένα είδη υγιεινής, όπως το νιπτήρα ή τη λεκάνη, με καινούρια πιo σύγχρονα μοντέλα. Επίσης μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μπανιέρα σας με μια χτιστή ντουζιέρα ή ακόμα και με μια κομψή καμπίνα ντουζιέρας., η οποία θα εξασφαλίσει και μεγαλύτερη ασφάλεια απέναντι σε ατυχήματα, ιδίως αν υπάρχουν ηλικιωμένα άτομα στο σπίτι σας.

ανακαίνιση σπιτιού

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά το μπάνιο σας, λάβετε υπόψη τις δικές σας συνήθειες και προτιμήσεις, πριν προχωρήσετε σε αλλαγές. Μετρήστε σωστά τις διαστάσεις των νέων ειδών υγιεινής, των επίπλων μπάνιου, του πλυντηρίου ρούχων και καταλήξτε στην θέση που θα τοποθετηθούν, πριν γίνει ο νέος σχεδιασμός των υδραυλικών.

Η εγκατάσταση νέων υδραυλικών σωληνώσεων στην ανακαίνιση μπάνιου είναι πολύπλοκη τεχνική διαδικασία και απαιτεί επαγγελματική δουλειά και μελέτη. Επίσης ανεβάζει το κόστος στην ανακαίνιση μπάνιου, γι αυτό το λόγο οι αλλαγές που θα κάνετε δεν πρέπει να έχουν λάθη.

Η τεχνική μας εταιρεία Ο Μάστορας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία τεχνικών, για κάθε μια από τις εργασίες που χρειάζονται για μια υπεύθυνη και οικονομική ανακαίνιση μπάνιου. (Δείτε εδώ την τρέχουσα προσφορά μας για ολική ανακαίνιση μπάνιου.)

Έχουμε πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις μπάνιου και εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες!

420

Ολικές ανακαινίσεις μπάνιου

360

Μερικές ανακαινίσεις μπάνιου

780

Χαρούμενοι πελάτες

Τα δυνατά μας σημεία στην ανακαίνιση μπάνιου είναι:

  • η γραπτή εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών
  • η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί
  • οι οικονομικές τιμές
  • η τεχνική υποστήριξη και μετά το το τέλος των εργασιών

Μετά την επικοινωνία μας, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας εντελώς δωρεάν για μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του μπάνιου σας, στα υδραυλικά ύδρευσης και αποχέτευσης, στη θέρμανση, στα ηλεκτρολογικά σας και στους τοίχους.

Στη συνέχεια και αφού μελετήσουμε τα στοιχεία, σας δίνουμε την αναλυτική προσφορά μας για την ανακαίνιση μπάνιου, σας προτείνουμε χωροταξικές και εργονομικές λύσεις διάταξης των επίπλων και των ειδών υγιεινής και συζητάμε για το διακοσμητικό στυλ που θέλετε.

Δείτε εδώ μερικές από τις δουλειές μας στις ανακαινίσεις μπάνιου.

ανακαίνιση σπιτιού

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Διαβάστε σχετικά: