Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

Ανακαίνιση airbnb

Tελευταία ενημέρωση 28/07/2020

Ανακαίνιση airbnb

..ο μάστορας αναλαμβάνει την ανακαίνιση Airbnb σε όλους τους χώρους, μικρούς και μεγάλους..

Κάλεσέ μας

..για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση Airbnb..

Τι είναι η Airbnb;

Η Airbnb είναι μία εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης και του τουρισμού. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία οι κάτοχοι ακινήτων προβάλουν το οίκημα τους. Ο στόχος της πλατφόρμας είναι να αναδείξει το χώρο του κάθε ιδιοκτήτη με σκοπό τη μίσθωσή του. Ο ιδιοκτήτης του οικήματος μπορεί να ανεβάσει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό σχετικά με το οίκημα. Ο υποτιθέμενος ενοικιαστής μπορεί να ψάξει και να βρει πληθώρα καταλυμάτων από πολύ ακριβά μέχρι πολύ οικονομικά, σε κάθε μεριά της γης.

..αν έχεις και εσύ ένα χώρο τον οποίο δεν τον εκμεταλλεύεσαι ο μάστορας θα σε βοηθήσεις να κάνεις μία ανακαίνιση Airbnb και να δώσεις νέα αξία στο οίκημα σου..

Κάλεσέ μας

..για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση Airbnb..

Πως μπορώ να επωφεληθώ και εγώ από την ανακαίνιση Airbnb;

Από το 2008 που δραστηριοποιήθηκε η εταιρεία πολλοί είναι αυτοί που άρχισαν να βγάζουν χρήματα από την Airbnb. Οι περισσότεροι που είχαν στην κατοχή τους ένα οίκημα, το ανακαίνισαν και το έβαλαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Έστω και ένα μικρό δώμα να έχεις μπορείς να το ενοικιάσεις. Μέσα στην Airbnb ψάξαμε και βρήκαμε από πολύ μικρά δώματα μέχρι σουίτες και μονοκατοικίες στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη. 

..ο μάστορας θα σε συμβουλέψει και θα σε καθοδηγήσει σε όλες τις εργασίες οι οποίες είναι σχετικές με την ανακαίνιση σου..

Κάλεσέ μας

..για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση Airbnb..

Ο ανταγωνισμός των οικημάτων μέσω της Airbnb

Ο ανταγωνισμός των οικημάτων είναι πολύ μεγάλος. Όσο πιο ωραίος είναι ένας χώρος τόσο πιο πολύ ζήτηση έχει. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν αυτοί οι χώροι έχουν να κάνουν με τις ανέσεις που προσφέρουν στον άνθρωπο. Για να μπορεί να έχει και ο δικός σου χώρος ζήτηση πρέπει να τον κάνεις όσο πιο ελκυστικό γίνεται. Η διακόσμηση και οι υπηρεσίες που θα προσφέρει ο χώρος μέχρι και η τελευταία πινελιά έχουν μεγάλη σημασία για την ενοικίασή του.

..ο μάστορας είναι πανταχού παρών..

Κάλεσέ μας

..για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση Airbnb..

Ανακαίνιση Airbnb

Αν έχεις και εσύ στην κατοχή σου κάποιο χώρο τον οποίο δεν τον εκμεταλλεύεσαι, μπορείς να κάνεις μία ανακαίνιση Airbnb. Δε χρειάζεται ο χώρος να είναι πολύ μεγάλος ή να είναι ολόκληρο σπίτι. Εν καιρώ κρίσης πολλοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να κάνουν μία ανακαίνιση Airbnb. Η ανακαίνιση αυτή έδωσε αξία ακόμη και σε παλιές αποθήκες και δώματα τα οποία μετά την ανακαίνιση μετατράπηκαν σε χώροι ξεκούρασης και διαμονής ξένων αλλά και ντόπιων ανθρώπων.

..ο μάστορας αναλαμβάνει τη μελέτη, επίβλεψη και την ανακαίνιση του χώρου σου..

Κάλεσέ μας

..για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση Airbnb..

Τι περιλαμβάνει μία ανακαίνιση Airbnb;

Mία ανακαίνιση Airbnb περιλαμβάνει διάφορες εργασίες. Οι εργασίες αυτές εξαρτώνται ανάλογα με το είδος της ανακαίνισης που επιθυμείς να κάνεις. Υπάρχει ολική ανακαίνιση Airbnb και μερική ανακαίνιση Airbnb.

..ο μάστορας αναλαμβάνει την ανακαίνιση Airbnb σε όλους τους χώρους, σοφίτες, δώματα, υπόγεια, ισόγεια, μονοκατοικίες, διαμερίσματα παλιά και νέα..

Κάλεσέ μας

..για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση Airbnb..

Επίσης μπορείς να διαβάσεις λίγα πράγματα για την ανακαίνιση σπιτιού, την ανακαίνιση μπάνιου, την ανακαίνιση κουζίνας και τη συντήρηση κτιρίων. Από αυτά τα άρθρα θα πάρεις μία γεύση σχετικά με τις ανακαινίσεις, τις εργασίες τους αλλά και ένα ενδεικτικό κόστος. Ένας χώρος μπορεί να έχει ανάγκη από πολλές εργασίες ή μερικές. π.χ Μπορεί ο χώρος που θέλεις να νοικιάσεις να είναι καινούργιος, αλλά να έχει ανάγκη από μία συντήρηση μόνο των υδραυλικών σωληνώσεων. Σε αυτήν την περίπτωση μία επισκευή ή συντήρηση στα υδραυλικά αρκεί για να νοικιάσεις το χώρο. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις μπορεί ο χώρος σου να χρειάζεται μία ολική ριζική αλλαγή. Εδώ έρχεται η ολική ανακαίνιση Airbnb.

..ο μάστορας αναλαμβάνει την ανακαίνιση Airbnb οπουδήποτε και αν είναι ο χώρος σου..

Κάλεσέ μας

..για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση Airbnb..

Συμβουλές πριν την ανακαίνιση Airbnb

Πριν κάνεις οποιαδήποτε ανακαίνιση Airbnb θα πρέπει να σκεφτείς κάποια πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να ενοικιάσεις το χώρο σου γρηγορότερα αλλά και αποτελεσματικότερα.

Τι ηλικίες θα ήθελες να προσελκύσεις;

 • Αν οι μελλοντικοί σου ενοικιαστές θέλεις να είναι νέοι, τότε θα πρέπει σκεφτείς και τις ανάλογες εργασίες που θα κάνεις σε μία ανακαίνιση Airbnb για να προσελκύσεις νέους. π.χ Οι νέοι θέλουν πιο έντονα χρώματα και πιο μοντέρνα διακόσμηση. Οι ηλικιωμένοι πάλι θέλουν πιο απαλά χρώματα και μία πιο παλιού τύπου διακόσμηση. Εκτός από τη διακόσμηση, άλλο ένα σημαντικό είναι το λειτουργικό της ανακαίνισης Airbnb. π.χ Άλλες ανάγκες και βοηθήματα έχουν οι νέοι και άλλες οι ηλικιωμένοι. Σκέψου σε ποιον θα ήθελες να νοικιάσεις το χώρο σου.

Τι ανέσεις και υπηρεσίες θα ήθελες να έχει το ενοικιαζόμενο σου;

 • Όπως είπαμε και πιο πάνω άλλες ανέσεις θέλει ένας νέος και άλλες ένας ηλικιωμένος. Προσπάθησε να κάνεις το χώρο σου όσον το δυνατόν πιο άνετο γίνεται. Και ο νέος και ο ηλικιωμένος είναι και οι 2 άνθρωποι και θέλουν και έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν και να έχουν άνεση στο διάστημα των διακοπών τους. Αν θέλεις να προσελκύσεις μόνο ηλικιωμένους και είσαι 100% σίγουρος ότι ο χώρος σου είναι κατάλληλος για αυτές τις ηλικίες τότε αφιέρωσε το χώρο σου μόνο για αυτή την ηλικία. Αν όμως δεν είσαι 100% σίγουρος για το τι μελλοντικούς πελάτες θα ήθελες να έχεις, κάνε το χώρο σου για όλες τις ηλικίες και όλες τις ανέσεις. Μπορεί σήμερα να ενοικιάσεις το χώρο σου σε έναν ηλικιωμένο και αύριο να το νοικιάσεις σε έναν νέο. Δε θα ήθελες να αποτρέψεις  τον έναν ή τον άλλον από την ενοικίαση του χώρου σου.

Η επιλογή των υλικών

 • Αν κάνεις μια ανακαίνιση Airbnb και κάνεις το χώρο σου ευπρόσδεκτο για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, θα καλωσορίζεις αρκετούς επισκέπτες από κάθε γωνία της γης. Αυτό συνεπάγεται ότι ο χώρος σου θα υποστεί περισσότερη φθορά. Για να διατηρήσεις το χώρο σου σε αυτό το επίπεδο καλό θα είναι να κάνεις μία ανακαίνιση Airbnb πιο ποιοτική, απ’ ότι θα έκανες. Αυτό σημαίνει ότι τα υλικά που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας. Αν είναι τα πιο φθηνά της αγοράς, θα χρειαστούν αντικατάσταση πολύ γρήγορα. Η πολλή χρήση από πολλά χέρια σε μία συσκευή, ή σε ένα ντουλάπι, ή σε μία βρύση τα επιβαρύνει περισσότερο.

Ανακαίνιση τώρα, ίσως μελλοντική πώληση αργότερα

 • Μπορεί στην παρούσα φάση να θέλεις να κάνεις μία ανακαίνιση Airbnb για να επωφεληθείς και εσύ από το χώρο σου, τον οποίο δεν τον εκμεταλλεύεσαι για την ώρα. Αργότερα όμως μπορεί να θέλεις να πουλήσεις το χώρο αυτό. Από τη στιγμή που θα κάνεις μία ανακαίνιση  Airbnb μπορείς να κοιτάξεις το ενδεχόμενο να κάνεις μία ανακαίνιση σπιτιού η οποία θα σου δώσει και άλλα προτερήματα όσον αφορά τη μελλοντική πώληση. π.χ Ένα από αυτά είναι η θερμοπρόσοψη. Σε κάθε περίπτωση μελέτησε προσεκτικά τα μελλοντικά σου σχέδια για να επωφεληθείς όσον το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Κάνε κάτι στο χώρο σου για το οποίο θα σε θυμούνται

 • Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Μην κάνεις το χώρο σου σαν όλους τους άλλους. Δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο ή αλλιώς ένα δοχείο για ξένους. Βάλε περισσότερη ζεστασιά στο χώρο σου. Κάνε τις λειτουργίες του εύκολες και άνετες. Φαντάσου ότι θα μείνεις εσύ σε αυτόν το χώρο. Τι θα σου άρεσε περισσότερο, πως θα σε βόλευε να ήταν π.χ ο καναπές ή το τραπέζι της κουζίνας. Μετά από όλα αυτά, κάνε και κάτι ακόμη, το κάτι παραπάνω που λέμε για να σε θυμούνται όλοι αυτοί που θα επισκεφθούν το χώρο σου. Βάλε τη δική σου πινελιά. Μπορεί να είναι οτιδήποτε αυτό. Για να πάρεις μερικές ιδέες κάνε μία έρευνα στα άλλα σπίτια, χώρους που βρίσκονται στην Airbnb και δες τι λείπει. 

..ο μάστορας θα σου κάνει την ανακαίνιση των ονείρων σου..

Κάλεσέ μας

..για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση Airbnb..

Περιοχές που εξυπηρετούμε για την ανακαίνιση Airbnb

Ανακαίνιση στην Αθήνα

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση airbnb στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: Ανακαίνιση στην Αθήνα, Ανακαίνιση στο Βύρωνα, Ανακαίνιση στο Γαλάτσι, Ανακαίνιση στη Δάφνη, Ανακαίνιση στου Ζωγράφου, Ανακαίνιση στην Καισαριανή, Ανακαίνιση στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ανακαίνιση στον Υμηττό

Ανακαίνιση στα Νότια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση airbnb στα Νότια Προάστια: Ανακαίνιση στον Άγιο Δημήτριο, Ανακαίνιση στον Άλιμο, Ανακαίνιση στην Αργυρούπολη, Ανακαίνιση στη Γλυφάδα, Ανακαίνιση στο Ελληνικό, Ανακαίνιση στην Ηλιούπολη, Ανακαίνιση στην Καλλιθέα, Ανακαίνιση στο Μοσχάτο, Ανακαίνιση στη Νέα Σμύρνη, Ανακαίνιση στο Παλαιό Φάληρο, Ανακαίνιση στον Ταύρο

Ανακαίνιση στην Ανατολική Αττική

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση airbnb στην Ανατολική Αττική: Ανακαίνιση στον Άγιο Στέφανο, Ανακαίνιση στην Άνοιξη, Ανακαίνιση στα Άνω Λιόσια, Ανακαίνιση στην Ανθούσα, Ανακαίνιση στη ΒάρηΒουλιαγμένη, Ανακαίνιση στη Βούλα, Ανακαίνιση στο Διόνυσο, Ανακαίνιση στη Δροσιά, Ανακαίνιση στους Θρακομακεδόνες, Ανακαίνιση στο Κορωπί, Ανακαίνιση στο Μενίδι (Αχαρνές), Ανακαίνιση στην Παιανία, Ανακαίνιση στην Παλλήνη, Ανακαίνιση στο Πικέρμι, Ανακαίνιση στα Σπάτα, Ανακαίνιση στη Σταμάτα, Ανακαίνιση στη Φυλή

Ανακαίνιση στη Δυτική Αττική 

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση airbnb στη Δυτική Αττική: Ανακαίνιση στον Ασπρόπυργο, Ανακαίνιση στην Ελευσίνα

Ανακαίνιση στα Δυτικά Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση airbnb στα Δυτικά προάστια: Ανακαίνιση στη Αγία Βαρβάρα, Ανακαίνιση στους Άγιους Αναργύρους, Ανακαίνιση στο Αιγάλεω, Ανακαίνιση στο Ίλιον, Ανακαίνιση στο Καματερό, Ανακαίνιση στο Περιστέρι, Ανακαίνιση στην Πετρούπολη, Ανακαίνιση στο Χαϊδάρι

Ανακαίνιση στα Βόρεια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση airbnb στα Βόρεια Προάστια: Ανακαίνιση στην Αγία Παρασκευή, Ανακαίνιση στα Βριλήσσια, Ανακαίνιση στην Εκάλη, Ανακαίνιση στην Κηφισιά, Ανακαίνιση στη Λυκόβρυση, Ανακαίνιση στο Μαρούσι, Ανακαίνιση στα Μελίσσια, Ανακαίνιση στη Μεταμόρφωση, Ανακαίνιση στη Νέα Ερυθραία, Ανακαίνιση στη Νέα Ιωνία, Ανακαίνιση στο Νέο Ηράκλειο, Ανακαίνιση στου Παπάγου, Ανακαίνιση στην Πεντέλη, Ανακαίνιση στην Πεύκη, Ανακαίνιση στη Φιλοθέη, Ανακαίνιση στο Χαλάνδρι, Ανακαίνιση στο Χολαργό, Ανακαίνιση στο Ψυχικό

Ανακαίνιση στον Πειραιά

 • Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση airbnb στον Πειραιά: Ανακαίνιση στον Α.Ι. Ρέντη, Ανακαίνιση στη Δραπετσώνα, Ανακαίνιση στο Κερατσίνι, Ανακαίνιση στον Κορυδαλλό, Ανακαίνιση στη Νίκαια, Ανακαίνιση στον Πειραιά, Ανακαίνιση στο Πέραμα.

..ο μάστορας αναλαμβάνει να σου κάνει την ανακαίνιση γρήγορα και οικονομικά..

Κάλεσέ μας

..για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά για την ανακαίνιση..

Ο Μάστορας συνεργάζεται για τις υδραυλικές εργασίες με την ομάδα του Θες Υδραυλικό
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ο Μάστορας
Average rating:  
 0 reviews

Διαβάστε σχετικά: