Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

8 χρώματα για να βάψετε το σπίτι σας και να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ

Tελευταία ενημέρωση 24/07/2020

Φέρτε την ανανέωση στους χώρους του σπιτιού με βάψιμο σε χρώματα που αναδεικνύουν το προσωπικό σας στυλ!

Δείτε επιλογές για το βάψιμο τοίχων που συμβολίζουν στοιχεία της προσωπικότητας και του γούστου σας:

Μπλε

Το μπλε χρώμα συμβολίζει την ηρεμία, την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία. Μας φέρνει στο μυαλό τη γαλήνη της θάλασσας. Αν η επιλογή σας είναι το μπλε χρώμα, τότε είστε άνθρωποι με δυνατή προσωπικότητα, έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, σας αρέσει πολύ η αρμονία και η ειρήνη. Επίσης είστε πολύ δοτικοί και ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς που έχετε γύρω σας.

Κόκκινο

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα έντονο, που ξεχειλίζει ενέργεια. Η επιλογή του δείχνει ένα δυναμικό χαρακτήρα και χαρακτηρίζει ανθρώπους με έντονη προσωπικότητα, που αγαπούν την περιπέτεια κι έχουν πάθος για ό,τι κάνουν. Το κόκκινο χρώμα υποδηλώνει επίσης ότι θέλετε να είστε το επίκεντρο της προσοχής.

Πράσινο

Το πράσινο, αν και σε κάποιες αποχρώσεις είναι έντονο, είναι ένα χρώμα που αποπνέει ηρεμία. Η επιλογή του δείχνει ότι είστε άνθρωποι πρακτικοί,  πιστοί και συνεπείς, που χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, ευγένεια και γενναιοδωρία. Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, γι΄ αυτό και εκπέμπει ασφάλεια και χαλάρωση στο χώρο.

Μαύρο

Το μαύρο είναι το πιό σκοτεινό χρώμα στην χρωματική παλέτα και προσδίδει δύναμη και κύρος στο χώρο. Η επιλογή του δείχνει ανθρώπους με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα. Η επιλογή του μαύρου χρώματος δείχνει ότι είστε αινιγματικοί και γοητευτικοί, με ισχυρή προσωπικότητα και με εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο γούστο.

Λευκό

Το λευκό είναι το κλασικό και απέριττο χρώμα, που προσδίδει στο χώρο αρχοντική απλότητα και νοικοκυροσύνη.  Η επιλογή του δείχνει ότι είστε άνθρωποι απλοί, ήσυχοι και αγνοί, με θετική προσωπικότητα, ενώ διακρίνεστε και για την αισιοδοξία σας. Οι άνθρωποι που αγαπούν το λευκό χρώμα εκπέμπουν φωτεινότητα και ευτυχία, ενώ δίνουν σημασία και στη λεπτομέρεια.

Καφέ

Το καφέ χρώμα προσδίδει στο χώρο ζεστασιά. Η επιλογή του δείχνει ότι έχετε μία προσωπικότητα που διακρίνεται από σταθερότητα και άνεση. Είστε πιστοί, σεμνοί, ταπεινοί και αξιόπιστοι. Εργάζεστε σκληρά και έχετε μια πλευρά γοητευτική, που κάνει τους άλλους να θέλουν να ανοιχτούν σε εσάς και να σας εμπιστευτούν.

Κίτρινο

Το κίτρινο προσδίδει στο χώρο ένταση και ζωντάνια. Η επιλογή του δείχνει ότι είστε άνθρωποι φιλομαθείς, ανήσυχοι κι έντονοι,  που αναζητάτε την ευτυχία και την αυτοπραγμάτωση. Διακρίνεστε για την χαρούμενη διάθεσή σας, τον ρομαντισμό και την γλυκύτητα του χαρακτήρα σας, ενώ ξέρετε πώς να κάνετε τους άλλους να νιώθουν άνετα.

 

Ροζ

Το ροζ είναι η καρδιά όλων των χρωμάτων. Η επιλογή του χαρακτηρίζει ανθρώπους με ευγενική προσωπικότητα και έντονο συναισθηματικό κόσμο.

Πάντως, ανεξάρτητα από το ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα, μια χρωματική αλλαγή στο σπίτι σας θα σάς αλλάξει την διάθεση και θα ομορφύνει την καθημερινότητά σας. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε για τους τοίχους, σάς κάνει τις οικονομικότερες τιμές και σάς προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα!

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Διαβάστε σχετικά: