Άρθρα

Ανακαίνιση μπάνιου: Οικονομικά και Υπεύθυνα

Τελευταία ενημέρωση

Εχετε λάβει την απόφαση για την μερική ή ολική ανακαίνιση μπάνιου. Το μπάνιο σας, ο πιο προσωπικός σας χώρος, για να γίνει λειτουργικό και άνετο απαιτεί καλό σχεδιασμό και υπεύθυνες εργασίες.

Ο ευκολότερος και πιο οικονομικός τρόπος για μια ανακαίνιση μπάνιου είναι να διατηρήσετε την υπάρχουσα διάταξη σε υδραυλικές σωληνώσεις, παροχές νερού και είδη υγιεινής.

Επιλεκτικά να αντικαταστήσετε μόνο κάποια ορισμένα είδη υγιεινής, όπως το νιπτήρα ή τη λεκάνη, με καινούρια πιo σύγχρονα μοντέλα. Επίσης μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μπανιέρα σας με μια χτιστή ντουζιέρα ή ακόμα και με μια κομψή καμπίνα ντουζιέρας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά το μπάνιο σας, λάβετε υπόψη τις δικές σας συνήθειες και προτιμήσεις, πριν προχωρήσετε σε αλλαγές. Μετρήστε σωστά τις διαστάσεις των νέων ειδών υγιεινής, των επίπλων μπάνιου, του πλυντηρίου ρούχων και καταλήξτε στην θέση που θα τοποθετηθούν, πριν γίνει ο νέος σχεδιασμός των υδραυλικών.

Η εγκατάσταση νέων υδραυλικών σωληνώσεων στην ανακαίνιση μπάνιου είναι πολύπλοκη τεχνική διαδικασία και απαιτεί επαγγελματική δουλειά και μελέτη. Επίσης ανεβάζει το κόστος στην ανακαίνιση μπάνιου, γι αυτό το λόγο οι αλλαγές που θα κάνετε δεν πρέπει να έχουν λάθη.

Η τεχνική μας εταιρεία Ο Μάστορας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία τεχνικών, για κάθε μια από τις εργασίες που χρειάζονται για την ανακαίνιση μπάνιου.

Έχουμε πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις μπάνιου και εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες!

Τα δυνατά μας σημεία στην ανακαίνιση μπάνιου είναι:

  • η γραπτή εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών
  • η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί
  • οι οικονομικές τιμές
  • η τεχνική υποστήριξη και μετά το το τέλος των εργασιών

Μετά την επικοινωνία μας, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας εντελώς δωρεάν για μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του μπάνιου σας, στα υδραυλικά ύδρευσης και αποχέτευσης, στη θέρμανση, στα ηλεκτρολογικά σας και στους τοίχους.

Καλέστε μας να επισκεφθούμε τον χώρο σας εντελώς δωρεάν για μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του μπάνιου σας, στα υδραυλικά ύδρευσης και αποχέτευσης, στη θέρμανση, στα ηλεκτρολογικά σας και στους τοίχους.

Στη συνέχεια και αφού μελετήσουμε τα στοιχεία, σας δίνουμε την αναλυτική προσφορά μας για την ανακαίνιση μπάνιου, σας προτείνουμε χωροταξικές και εργονομικές λύσεις διάταξης των επίπλων και των ειδών υγιεινής και συζητάμε για το διακοσμητικό στυλ που θέλετε.

Η τελική τιμή και ο χρόνος παράδοσης τηρούνται, όπως έχουν συμφωνηθεί.

Back to top