Πλούτωνος 37, 17236, Δάφνη - 213 0366 203

Blog

Ανακαίνιση μπάνιου η σωστή διαδικασία από τους ειδικούς

εργασίες ανακαίνισης μπάνιου σωστά βήματα ο μάστορας

Tελευταία ενημέρωση 28/07/2020

Η ανακαίνιση μπάνιου  μπορεί να γίνει οικονομικά και σωστά. Αν αποφασίσατε ότι το μπάνιο σας θέλει ανακαίνιση, τότε ας γίνει με το σωστό τεχνικά τρόπο! Παρακάτω σάς παρουσιάσουμε τις απαραίτητες εργασίες και τη σωστή διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί από τους τεχνίτες για να έχετε ένα σωστό αποτέλεσμα προς αποφυγήν μελλοντικών ζημιών και περιττών εξόδων.

1. Αποξηλώσεις – υδραυλικές εργασίες

Αρχικά θα πρέπει με προσεκτικό τρόπο να ξηλωθούν και να μετακινηθούν  όλα τα έπιπλα μπάνιου όπως και τα πλακάκια. Αν και φαίνεται ένα απλό βήμα είναι πολύ ιδιαίτερο καθώς μπορεί να προκληθούν ζημιές οι οποίες θα κοστίσουν αργότερα αρκετά. Καλό θα ήταν αφού έχει αδειάσει όλο το μπάνιο να ελεγχθεί καλά η ύδρευση και η αποχέτευση του μπάνιου, για τυχόν βλάβες ή δυσλειτουργίες που μπορεί να έχουν. Εάν διαπιστωθεί κάποια βλάβη σε αυτά, τότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες επιδιορθώσεις.

2. Ηλεκτρολογικές εργασίες

Μετά θα πρέπει να αναλάβει ο ηλεκτρολόγος για να κάνει τις αλλαγές που θέλετε στον φωτισμό και γενικότερα σε όλα τα ηλεκτρικά του μπάνιου. Πριν αρχίσει τη οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να ελέγξει προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο είναι διαμορφωμένα όλα τα ηλεκτρικά του μπάνιου.

3. Σοβάτισμα – τοποθέτηση πλακιδίων – ελαιοχρωματισμός

Ακολουθεί το σοβάτισμα των τοίχων. Μετά την ολοκλήρωση του σοβατίσματος κανονικά έρχεται η τοποθέτηση των πλακιδίων στο πάτωμα και στους τοίχους. Αν όμως έχετε κάνει καλό αρχικό σχεδιασμό και ξέρετε ακριβώς μέχρι που θέλετε να τοποθετήσετε τα πλακάκια, τότε καλύτερα θα ήταν να γίνει πρώτα ο ελαιοχρωματισμός του μπάνιου. Αυτό το προτείνουμε γιατί έτσι θα αποφύγετε το ανεπιθύμητο βάψιμο των πλακιδίων.

4. Τοποθέτηση ειδών υγιεινής

Ύστερα από τη βαφή των τοίχων και τη τοποθέτηση των πλακιδίων, ακολουθεί η τοποθέτηση των ειδών υγιεινής, των επίπλων, των ντουλαπιών και όλων των αξεσουάρ που θέλετε. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές στους φρεσκοβαμμένους τοίχους σας και στα πλακάκια σας.

Αυτά είναι τα βασικά τεχνικά βήματα. Το τεχνικό συνεργείο  Omastoras μπορεί να σας εγγυηθεί μία  ανακαίνιση του μπάνιου σας  με εγγυημένο αποτέλεσμα. Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε μια ολική ή και μερική  ανακαίνιση στο μπάνιο καλέστε μας για να σάς δώσουμε μία προσφορά σε οικονομικές τιμές.

Καλέστε στο 213-03-66-203

ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Email ή στο Facebook

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στον χώρο σας και να σας δώσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που επιθυμείτε.

Ο Μάστορας συνεργάζεται για τις υδραυλικές εργασίες με την ομάδα του Θες Υδραυλικό

Διαβάστε σχετικά: