ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

Τηλεφωνήστε Τώρα στο 697 690 8420 ή στο 213 036 6203

 

Η ομάδα του omastoras πάντα με γνώμονα την ποιότητα της ζωής σας και το σεβασμό στην επένδυσή σας, αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις ή ακόμα και τις αναπαλαιώσεις των σπιτιών και παραδίδει χώρους σύγχρονους, λειτουργικούς, ιδιαίτερης αισθητικής και πάντα προσαρμοσμένους στις δικές σας ανάγκες.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις – αναπαλαιώσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων στην καλύτερη τιμή και με άριστο αποτέλεσμα.

  Αναλαμβάνουμε:

 • Ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων
 • Καθολικές Ανακαινίσεις κουζίνας
 • Γενικές Ανακαινίσεις μπάνιου
 • Εξωτερικές και εξωτερικές πόρτες
 • Αντικατάσταση πλακιδίων τοίχου, δαπέδου μπάνιο
 • Τοποθέτηση ξύλινου πατώματος ή πλακιδίου
 • Ηλεκτρολογικά
 • Υδραυλικά
 • Ελαιοχρωματισμοί (εσωτερικών, εξωτερικών χώρων)

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μεγαλύτερη αλλαγή μπορούμε να αλλάξουμε τη διαρρύθμιση του χώρου σας.

Γιατί να διαλέξετε για Ανακαινίσεις – Αναπαλαιώσεις εμάς

Η εμπειρία όλης της ομάδας μας όπως και το οτι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, θα αποφέρει για εσάς ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Κάνουμε ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις πάνω από 12 χρόνια και μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Πάνω από το 98% των πελατών μας έχουν μείνει ικανοποιημένοι. Το αποτέλεσμα που θέλετε είναι 100% εγγυημένο. Εσείς απλά μας λέτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και τι έχετε στο μυαλό σας. Εμείς από τη πλευρά μας θα αντιμετωπίσουμε το χώρο σας, σαν να είναι δικός μας και θα δώσουμε όλη την ενέργεια μας και τη προσοχή μας ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντα προσπαθούμε και τηρούμε το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει για το έργο. Μέχρι τώρα είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος στο 95% των εργασιών που έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει. Επίσης αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν. Γι αυτό τον λόγο έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας. Γιατί λοιπόν να περιμένετε να κάνετε την ανακαίνιση ή την αναπαλαίωση που θέλετε; Δείτε το σαν μια επένδυση που θα διαρκέσει καιρό και θα σας ανεβάζει τη διάθεση καθημερινά. Για ανακαίνιση ή αναπαλαίωση σπιτιών ( μπάνιων, κουζινών, δωματίων κλπ ) και επαγγελματικών χώρων Omastoras είναι εδώ ! Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να κάνουμε μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και να σας δώσουμε τη προσφορά μας !

Back to top